Telefoonnummer: 0181-316143
  • 35 Jaar ervaring in prothetiek
  • Specialist in kunst-en klikgebitten
  • Beste kwaliteit, eigen laboratorium
  • Geen wachtlijsten

Direct aanmelden

Kunstgebit bij Mondzorgcentrum de Grave - Hellevoetsluis

Een kunstgebit van %PRAKTIJKNAAM% is de ideale oplossing als u reeds een paar of al uw tanden kwijt bent. Of als uw eigen gebit niet meer te behouden is. In %PRAKTIJK_PLAATSNAAM% helpen wij u weer aan een stralende lach met een goed passend gebit!

Soorten kunstgebitten

Een kunstgebit, of in tandartstermen een prothese genaamd, is een uitneembare vervanging voor ontbrekende tanden en kiezen. En omdat het per persoon verschilt hoeveel tanden er ontbreken, zijn er verschillende soorten kunstgebitten/protheses:


Wat voor soort kunstgebit u nodig heeft is natuurlijk afhankelijk van uw situatie en uw voorkeuren. Bij Mondzorgcentrum de Grave - Hellevoetsluis adviseren bij u graag over de mogelijkheden.

Kosten kunstgebit

De kosten van een kunstgebit zijn afhankelijk van het soort kunstgebit en hoeveel werk het kost om uw huidige gebit te vervangen voor een kunstgebit. Grotendeels wordt deze vergoed vanuit de basisverzekering m.u.v. de wettelijke bijdrage en uw eigen risico. De kosten van het kunstgebit kunt u terugvinden in onze tarievenlijst op www.mzcdegravehelevoetsluis.nl/tarieven

Reparaties aan uw kunstgebit

Reparaties aan uw kunstgebit vinden plaats in een tandtechnisch laboratorium. Vaak kunt u wachten terwijl uw kunstgebit gerepareerd wordt. Een spoedreparatie aan uw kunstgebit kan veelal direct worden uitgevoerd.

Voor en na foto's

Benieuwd geworden naar het resultaat van de behandeling bij andere tevreden patiënten? Bekijk hier meer voor- en na foto's!

Tandartspraktijk Mondzorgcentrum de Grave - Hellevoetsluis

" Mondzorgcentrum de Grave - Hellevoetsluis is in 1981 opgericht door R.E. de Grave. Met ruim 30 jaar ervaring in de gebitsverzorging is het eenmansbedrijf gegroeid naar een team van 12 personen. We richten ons op het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses en kunstgebitten. Het team bestaat uit een implantoloog, een tandprotheticus, tandtechnici, assistentes en administratieve medewerkers. Heeft u tandheelkundige vragen? Loop gerust bij ons binnen. We zijn gevestigd in Hellevoetsluis en Hoogvliet.

Over Hellevoetsluis

Mondzorgcentrum de Grave - Hellevoetsluis is een tandartspraktijk gevestigd in Hellevoetsluis. Hellevoetsluis is een pittoresk vestingsstadje aan het Haringvliet. Als u van strand, water en cultuur houdt, bent u hier aan het goede adres. De Vesting herinnert aan de maritieme geschiedenis van de stad. Het Prinsehuis, het Admiraliteitsgebouw, het kruithuis en niet te vergeten de uit 1822 daterende vuurtoren.
© , Mondzorgcentrum de Grave - Hellevoetsluis | Alle rechten gereserveerd | Laatst gewijzigd augustus 2022